Vorming Nieuwe Woonmaatschappij, regio Midwest-Oost

 

De sociale huisvestingsmaatschappijen en sociale verhuurkantoren in Vlaanderen bundelen hun krachten. In het voorjaar van 2023 komen 42 woonmaatschappijen, die elk in hun regio verantwoordelijk zijn voor alle sociale woningen. Het doel? Één centraal aanspreekpunt, efficiënt werken en een klantvriendelijke dienstverlening verzameld onder één dak in je regio. 

 

 

WAT VERANDERT ER PRECIES?

De Woonmaatschappij in Midwest-Oost zal actief zijn in: Tielt - Pittem - Ruiselede - Meulebeke en Wingene en zal bestaan uit de volgende sociale huisvestingsmaatschappijen en sociale verhuurkantoren, die voortaan zullen samenwerken: De Tieltse Bouwmaatschappij, SVK regio Tielt, IZI Wonen, Vivendo, De Mandel en Helpt Elkander.  

De weg naar een sociale woning is voortaan eenvoudig en overzichtelijk voor iedereen. Je kan bij één centrale woonorganisatie in jouw gemeente terecht om sociaal te huren of een woning te verhuren. De woonmaatschappij is ook de professionele partner voor sociaal wonen in jouw regio.

Met al jouw concrete vragen kan je terecht bij ons via telefoon op ons algemeen nummer of via mail naar socialehuur@tieltsebouwmij.be.

Ook via de volgende link kan je antwoorden op jouw vragen vinden:  https://www.sociaalwonen.be/vraag-antwoord/